Taller de cuina del grup 6: Bunyols

LA NOSTRA RECEPTA

TÍTOL: Els bunyols del Grup 6

INGREDIENTS:

125g de llet

125g d´aigua

110g de mantega

1 polsim de sal

1 polsim de sucre

150g de farina

3 ous

sucre per empolsar

ELABORACIÓ:

1. Agafem l’olla i posem al foc. Posem la llet, l’aigua i la mantega i barregem bé.

2. Posem la sal, el sucre i la farina i barregem bé a l’olla.

3. Posem l’ou i barregem bé i repetim 2 vegades més.

4. Mirem si la massa ja està.

5. Agafem l’olla i posem l’oli. Posem l’olla al foc.

6. Agafem la mànega i posem la massa a dins.

7. Apreta la mànega i talla la massa quan la massa cau a l’olla de l’oli.

8. A l’olla fregeix la massa. La massa fregida s’infla i ja és un bunyol.

9. Agafem la safata i empolsem els bunyols amb el sucre.

Bon profit!!! i Bona Setmana Santa a tots!!!